20 april 2024
Thumbnail voor Succesvolle speeddates voor ZRA’s van ReisCreaties

Succesvolle speeddates voor ZRA’s van ReisCreaties

ZEVENBERGEN - Na twee jaar afwezigheid werd afgelopen dinsdag in de Borgh in Zevenbergen een interactieve informatiebijeenkomst georganiseerd door ReisCreaties. De Zelfstandig Reisadviseurs van ReisCreaties en reisagenten van Pelikaan Reisbureaus werden door diverse partners op de hoogte gebracht over de laatste trends en ontwikkelingen.


Voor het eerst waren ook de reisagenten van Pelikaan Reisbureaus aanwezig bij de informatiebijeenkomst. ‘’We streven ernaar om binnen de afdelingen van Pelikaan Travel Group, de overkoepelende organisatie van o.a. ReisCreaties en Pelikaan Reisbureaus, meer samen te werken en kennis uit te wisselen. Daar past onze informatiebijeenkomst, waarbij leveranciers inspirerende sessies geven perfect bij’’, aldus Renata De Simone, Coördinator van ReisCreaties.

Laatste trends en ontwikkelingen
In zogenaamde speeddates gingen leveranciers/partners in gesprek met de ZRA’s en reisagenten. Die konden op hun beurt weer vragen stellen en informatie over trends en ontwikkelingen in de reisbranche in zich opnemen. De leveranciers waren zeer te spreken over deze goed georganiseerde dag. ‘’Zij hadden een enthousiast publiek dat aandachtig alle informatie heeft opgeslagen om thuis nieuwe reisvoorstellen te kunnen offreren’’, besluit Renata De Simone. 

Zeer geslaagde dag
Dat de dag ook zeker geslaagd was voor de ZRA’s en reisagenten bleek wel uit de reacties die ReisCreaties kreeg na afloop. ‘’Het was erg leuk en super geregeld’’, zo laat ZRA Marijke Brederode weten. En ook Heidi Vermeer van Ver & Meer Reizen is positief: ‘’Bedankt voor de super gezellige en informatieve dag. Zo leuk om iedereen eindelijk weer eens live te zien en te spreken.’’ Er zijn veel nieuwe, originele en leuke reisideeën gedeeld.
De volgende interactieve informatiebijeenkomst van ReisCreaties staat voor november 2022 gepland.