14 april 2024
Thumbnail voor Sunair breidt aanbod stedentrips per trein uit

Sunair breidt aanbod stedentrips per trein uit

ALPHEN A/D RIJN - Stedenspecialist Sunair breidt het aanbod in stedentrips per trein uit en start met de verkoop van de slaaptreinen naar de volgende bestemmingen; Wenen, Praag, Venetië en Milaan. De reisorganisatie gaat een samenwerking aan met GreenCityTrip, de initiatiefnemer van dit nieuwe product.


Volgens Marc van Amsterdam van Sunair groeit de vraag naar treinreizen en is dit product een mooie aanvulling op het bestaande treinaanbod. “Vanuit de retail is er veel vraag naar dit product, op deze manier kunnen wij dat voor hen faciliteren. We houden het eenvoudig en focussen op een all-in product op basis van een 4-persoonscouchette of 2-persoons slaapwagen, altijd inclusief ontbijt en een snack op de heen- en terugreis, beddengoed en plaatsreservering. Bovendien hanteren we per bestemming één vaste prijs, geen toeslagen dus. De stedentrips naar de genoemde steden zijn altijd 5 dagen, met 2 overnachtingen in een hotel naar keuze uit het Sunair aanbod’’.

GreenCityTrip
Hessel Winkelman van GreenCityTrip is verheugd met de samenwerking met Sunair. “Binnen de retail zijn zij de meeste geschikte partij om ons product voor de reisburo’s en ZRA’s beschikbaar te stellen.  Sunair is ook een bedrijf met korte lijnen en een gedreven en enthousiast team. We hebben voldoende beschikbaarheid met zo’n 700 bedden per vertrekdatum. Onze treinen rijden allemaal rechtstreeks zonder overstap naar de mooiste eindbestemmingen", vervolgt Winkelman.

Save the date: donderdag 4 november
Volgende week ontvangen reisagenten een mailing met productinformatie, prijzen en boekingsinstructie. Om reisagenten kennis te laten maken met het product komt er een agentenaanbieding voor een 5-daagse stedentrip mét deze slaaptrein naar Praag.