19 juli 2024
Thumbnail voor Sunair Vakanties gaat weer op expeditie naar Londen en Parijs

Sunair Vakanties gaat weer op expeditie naar Londen en Parijs

ALPHEN A/D RIJN - Sunair Vakanties organiseert in samenwerking met NS International en Eurostar weer nieuwe expedities. Reisagenten kunnen zich met deze expedities aanmelden om Parijs of Londen te ontdekken. Voor beide steden staat een programma op de planning waarbij je in een duo de stad verkent aan de hand van diverse opdrachten.


Op 27 juni organiseert Sunair een eendaagse ‘Expeditie Paris’. Volgens de stedenspecialist heeft de invulling van de dag een ‘ontdekkarakter’ waarbij je bezienswaardigheden, hotels en wijken gaat ontdekken. De reis bedraagt 30 euro per persoon inclusief treinreis, kaartje ESN (indien gewenst), OV pas en de Time to Momo Stadsgids van Parijs. Om mee te kunnen op expeditie moet je jezelf voor 30 mei aanmelden als duo. Mocht je jezelf liever individueel aanmelden, vormt Sunair indien mogelijk voor jou een team met een andere individuele inschrijving.

‘Expeditie Londen’
Voor Londen kunnen de reisagenten een tweedaags programma verwachten. De expeditie vindt plaats van 18 tot 19 juni. Tijdens de reis ontvang je verschillende opdrachten waar je met je duo punten kunt verdienen. De reis kost 50 euro per persoon inclusief treinreis, overnachting in hotel The Rembrandt, ontbijt, diner, oyster card en Time to Momo stadsgids. Om mee te kunnen naar Londen moeten jij en jouw reismaatje zich voor 30 mei aanmelden.