25 juni 2024
Thumbnail voor Sunair Vakanties kondigt vier steden van de maand voor juli aan

Sunair Vakanties kondigt vier steden van de maand voor juli aan

ALPHEN A/D RIJN - Sunair Vakanties kondigt voor juli vier steden van de maand aan. Deze maand krijgen klanten verschillende gratis extra’s bij boekingen naar Londen, Berlijn, Barcelona en Lissabon.


Sunair kondigt de komende maanden vier steden van de maand aan om hun BBQ-spaaractie kracht bij te zetten. Reisagenten kunnen sparen voor een team-BBQ en ZRA's voor een eigen BBQ-avond. Elke pakketreis die voor een klant wordt geboekt tussen 1 juni en 31 augustus telt mee voor de actie. In juli ontvangen reizigers naar de vier steden, naast de Time to Momo Stadsgids van de desbetreffende stad, ook verschillende extra’s.

Steden van de maand
Zo ontvangen klanten naar Londen een gratis Oyster Card ter waarde van 19 euro en mogen ze gratis een Thames Cruise maken. In Berlijn mogen reizigers instappen tijdens een Hop on/Hop off tour ter waarde van 30 euro per persoon. Ook ontvangen ze een currywurst menu.

In Barcelona mogen klanten gratis een ritje maken in de Teleferique Montjuic Kabelbaan ter waarde van 14,50 euro en voor 4 uur gratis een fiets huren.
Bij boekingen naar Lissabon ontvangen reizigers een Yellow Boot River tour ter waarde van 20 euro per persoon en mogen ze genieten van pasteis inclusief een drankje.

De actie is geldig voor pakketboekingen gemaakt in juli 2023 en bovenstaande extra’s dien je zelf in te boeken via SJORS of telefonisch.