25 juni 2024
Thumbnail voor Sunair Vakanties viert twintigjarig jubileum als onafhankelijke touroperator met mooie prijzen en BBQ-actie

Sunair Vakanties viert twintigjarig jubileum als onafhankelijke touroperator met mooie prijzen en BBQ-actie

Sunair Vakanties viert op 1 juni hun 20-jarig jubileum als zelfstandige reisorganisatie. “1 juni 2004 zetten we een handtekening onder de ‘buy-out’ en twintig jaar later zijn we nog steeds een trotse, onafhankelijke touroperator die staat voor haar reisagenten”, zeggen directieleden Jan-Bert Wissink en Marc van Amsterdam. “En we zijn nog lang niet klaar!”

Sunair viert dit mooie jubileum graag met de reisagent. Vanaf 1 juni start de touroperator weer met hun bekende BBQ-actie waar alle pakketreizen voor steden, New York en de Kanaaleilanden meetellen voor de spaaractie.
Daarnaast is een mooi prijzenpakket samengesteld: “De hoofdprijs is twee keer een studiereisplek naar Wenen in november dit jaar. Eén plek is voor de best boekende ZRA, de ander voor het best boekende reisbureau.” De eerste prijs is één van de twintig jubileumpakketten met taart, bioscoopbonnen en wijn. De tweede prijs is twintig keer een bioscoopbonnenpakket en de derde prijs twintig keer jubileum gebak. Alle prijzen worden eerlijk verdeeld onder de best boekende ZRA’s en reisbureaus. “Degenen die de zomermaanden ingeschreven zijn voor de BBQ-actie en de meeste personen in een pakketreis boeken, vallen in de prijzen”, aldus de touroperator.

BBQ-actie
De BBQ-actie loopt, net als andere jaren, van juni tot en met augustus waarmee ZRA's kunnen sparen voor een Keurslager cadeaukaart. “Heerlijk om straks met je familie te genieten van een BBQ-avond.” Zodra ZRA’s tussen 1 juni en 31 augustus 2024 voor zes personen een pakketreis boeken, of een minimale omzet van vijf duizend euro behalen, ontvangen ze een cadeaukaart van 15 euro. Bij iedere vier extra geboekte personen wordt de cadeaukaart verhoogd met tien euro.
Voor reisbureaus zijn de voorwaarden íets anders. “Boek in dezelfde periode voor minimaal 18 personen een pakketreis, of realiseer een minimale omzet van 12,5 duizend euro. Doel behaald? Dan kan het genieten beginnen. Jullie ontvangen een compleet verzorgde BBQ of gourmet voor vijf personen. Bij iedere zes extra geboekte personen eet een extra collega (of partner) mee.”

Twintig jaar herinneringen ophalen
De collega’s van Sunair vieren het jubileum zaterdag 1 juni in een boot en halen twintig jaar herinneringen op. “Om ervoor te zorgen dat iedereen erbij kan zijn, sluit de telefooncentrale deze dag om 14:00 uur.”

Kijk voor alle actievoorwaarden op SJORS.