20 april 2024
Thumbnail voor Ten Brink en Koppen voorgedragen als nieuwe bestuursleden ANVR

Ten Brink en Koppen voorgedragen als nieuwe bestuursleden ANVR

LEUSDEN - Mattijs ten Brink van Sunweb Group en Fenny Koppen van Riksja Online worden door het bestuur van de ANVR voorgedragen als nieuwe bestuursleden aan de Algemene Ledenvergadering van 23 juni aanstaande. Hiermee wordt het aantal bestuurszetels uitgebreid tot negen plus voorzitter.


De ANVR heeft de afgelopen maanden veel reacties gekregen van leden die graag in het bestuur van de ANVR willen meewerken aan de toekomst van de reissector. “Het is te prijzen dat de betrokkenheid van de bedrijven bij de branche zo groot is”, meldt Frank Oostdam, voorzitter van de ANVR, in een bericht.

Volgens de voorzitter was de kwaliteit van de kandidaten zonder uitzondering heel hoog, waardoor de keuze uitgebreid was. “Uiteindelijk is de keuze gevallen op Mattijs ten Brink en Fenny Koppen. Vanwege de achtergrond die ze met zich meebrengen, het type bedrijf dat ze vertegenwoordigen, hun eigen specifieke expertise én de samenhang met de rest van het bestuur.”

In de Algemene Ledenvergadering van volgende maand wordt het formele besluit genomen. In de tussentijd lopen Ten Brink en Koppen alvast mee in het bestuur. “We zijn de andere kandidaten zeer dankbaar voor hun sollicitatie en hopen dat we hen op andere wijze kunnen blijven betrekken bij de ANVR”, sluit Oostdam af.

Het bestuur bestaat naast Fenny Koppen en Mattijs ten Brink verder uit Marjon Kaper, Michelle de Wit, Martine de Knoop, Arjan Kers, Jeroen Martron, Diederik Banken, Eppo Steenhuisen en voorzitter Frank Oostdam.