19 mei 2024
Thumbnail voor Terugblik: Eerste padelevent Reisbizz ‘een doorslaand succes’

Terugblik: Eerste padelevent Reisbizz ‘een doorslaand succes’

Het eerste Reisbizz Society Padel-event vond19 maart plaats in Utrecht. Uit de enquête blijkt dat maar liefst 96 procent het padel-event graag jaarlijks één of twee keer ziet terugkomen. En wij beloven: dit gaat zeker gebeuren!

HAL22 vormde het decor van het eerste padel-event waar ruim 85 reisagenten en partners aan deelnamen. Eén van de eigenaren van het sportcomplex, Barry Atsma, heette het team van Reismedia en de partners persoonlijk welkom in Utrecht. Na een smakelijk en gezond saladebuffet werden de sportievelingen bijgepraat door de partners van het event: Eveline de Waal vertelde over de nieuwtjes van Live to Travel, Jeroen Remijnse en Nicole Nieuwenhoff van Visie op Toekomst lichtten toe wat een Virtual Assistant (VA) voor de reisbranche kan betekenen en Miguel Angel Guerrero Gonzalez vertelde vol passie over Costa del Sol, waar padel ontzettend populair is.

Johnny en zijn drie collega padel-trainers namen het na de presentaties over en de groep werd gesplitst. Door de verschillende kleuren polsbandjes werd er automatisch lekker ‘gemixed’ en zijn er veel nieuwe contacten gelegd. De beginnelingen kregen een clinic (die ging razendsnel) en speelden daarna vijf potjes; de (meer) gevorderden speelden zeven potjes van tien minuten. Het ging er regelmatig fanatiek aan toe, maar er werd vooral veel gelachen en aangemoedigd. Meer lezen over het evenement en foto's bekijken? Klik op de link naar het magazine!

Ben jij een (zelfstandig) reisagent en wil jij meedoen aan het volgende padel evenement? Word dan lid van de Reisbizz Society! Als lid van de Reisbizz Society neem je kosteloos deel aan onze events en ontvang je het Reisbizz Magazine op je deurmat. Interesse? Word dan hier snel lid!