12 mei 2024
Thumbnail voor Tourism Corporation Bonaire viert Dag van het Toerisme met diverse activiteiten

Tourism Corporation Bonaire viert Dag van het Toerisme met diverse activiteiten

KRALENDIJK - Op 27 september is het de Dag van het Toerisme. Om dat te vieren organiseert Tourism Corporation Bonaire (TCB) verschillende activiteiten gedurende de hele maand september om toeristen op het eiland in het zonnetje te zetten en vooruit te kijken naar de ontwikkelingen in de toekomst.


Op vrijdag 2 september organiseerde TCB haar maandelijkse ‘Tourism after 5’ evenement. Hier verwelkomde TCB Bonaire bikers club en partners die verschillende activiteiten hebben georganiseerd op het eiland.

Vanaf zaterdag 3 september worden alle aankomende bezoekers op de internationale luchthaven Flamingo persoonlijk verwelkomd met lokale folkloristische muziek. Verder kunnen bezoekers op de foto met de lokale bevolking die gekleed zijn in traditioneel geklede outfits. Als blijk van waardering ontvangen alle bezoekers een welkomstgeschenk als onderdeel van het TCB retentie programma, genaamd Bonaire Ambassadeurs.

Op 26 september organiseert TCB haar tweede jaarlijkse Bonaire Tourism Summit met als doel hun stakeholders en partners samen te brengen om te discussiëren over de toekomst. Hierbij zijn verschillende interessante gastsprekers aanwezig om de strategie voor het nieuwe jaar te bespreken en de nieuwste trends en ontwikkelingen uit de toerisme wereld met elkaar te delen.