17 april 2024
Thumbnail voor Touroperator OAD kiest voor ConsolidAir

Touroperator OAD kiest voor ConsolidAir

ENTER - Algemeen directeur van OAD, Arjan Koster, maakt vandaag bekend dat de touroperator gaat samenwerken met ConsolidAir. Met name voor de vlieg-busrondreizen was OAD op zoek naar een partner die de complexiteit van de groepsreizen begrijpt.


ConsolidAir is een volledig Nederlandse organisatie, richt zich op consolidatie-activiteiten voor reisbureaus en touroperators in Nederland en werkt onafhankelijk van luchtvaartmaatschappijen en andere leveranciers. Zo houden ze zich bezig met het leveren van oplossingen voor consolidating, content en reistechnologie voor touroperators, zelfstandige reisagenten (ZRA), zakenreisbureaus en Online Travel Agents (OTA).

Volgens OAD is ConsolidAir, met haar gespecialiseerde medewerkers en technologie, bij uitstek de meest geschikte partner om deze taak voor de touroperator op te pakken. Ook ConsolidAir is trots op de samenwerking. “OAD is een historisch sterk merk, vernieuwend en heeft ambities waar wij uitstekend bij passen”, stelt Erik van Markus. Marc de Zwart van ConsolidAir voegt toe dat met name voor groepsreizen de kennis van het team van ConsolidAir het verschil maakt. Alsmede het feit dat alle reserveringen van OAD bij één team worden afgehandeld wat de synergie en de ontzorging van de klant borgt.