8 september 2024
Thumbnail voor Travel Counsellors deelt noviteiten op haar eerste leveranciersdag

Travel Counsellors deelt noviteiten op haar eerste leveranciersdag

BREUKELEN - Op maandag 9 januari hield Travel Counsellors haar eerste leveranciersdag in het Van der Valk Hotel in Breukelen. Er waren 20 leveranciers van zeer uiteenlopende aard aanwezig die hun noviteiten en updates voor 2023 met een groep leergierige Travel Counsellors konden delen.


De opkomst was behoorlijk hoog en hoewel bijna alle Travel Counsellors aanwezig waren, werden tussendoor even zo goed nog vele boekingen geregistreerd en dat kon ook niet anders, want de eerste week van het nieuwe jaar is gelijk afgesloten met een plus van 25 procent ten opzichte van het laatste volle businessjaar voor corona, 2019.

Stoppen met vergelijken
"Overigens," gaf CEO Fred van Eijk aan, "zullen we vanaf volgende week stoppen met het vergelijken van boekingscijfers met het jaar 2019, maar kunnen we gewoon de resultaten weer naast die van 2022 neer leggen, ons beste jaar tot nu toe."

Er is meer vraag naar premium leisure, ook in de lagere segmenten. Premium leisure houdt in: betere accommodatie, meer beleving, met meer mensen, maar last but not least, je laten verwennen door je eigen Travel Counsellor.
De dag werd afgesloten met een heerlijk diner, aangeboden door Tourism Dubai.