18 mei 2024
Thumbnail voor Travel Impressions nodigt reisagent uit

Travel Impressions nodigt reisagent uit

AMSTERDAM - Samen met Atlantis, The Palm en Atlantis, The Royal in Dubai organiseert Travel Impressions op 11 en 12 april a.s. een aantal events op diverse locaties. Reisagenten worden van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn.


De exacte locaties blijven nog even geheim. Na een korte presentatie over de hotels is het tijd om culinair te gaan genieten op hoog niveau. De laatste nieuwtjes over Atlantis The Palm en alvast een sneak preview van het spectaculaire nieuwe Atlantis The Royal dat later dit jaar wordt geopend zullen worden gedeeld.

Aanmelden
Na de events worden twee gratis verblijven in Atlantis The Palm verloot voor een verblijf, vergeet dus niet een visitekaartje achter te laten. Voor elk van de events is beperkt plaats beschikbaar. Aanmelden is mogelijk door een mail te sturen naar [email protected] voor zaterdag 26 maart a.s.
Vermeld in je email je eigen naam, de naam van je reisbureau/ZRA/organisatie waarbij je bent aangesloten en voor welke locatie je aanmelding is. In de week van 28 maart zal Travel Impressions contact met je opnemen of jij een van de eerste in Nederland bent die van alles te weten komt over Atlantis The Royal.

Waar en wanneer?
11 april 2022
Ontbijt in Amsterdam van 08.30 - 10.30 uur
Diner in Utrecht van 18.30 - 21.30 uur

12 april 2022
Lunch in Rotterdam van 12.00 - 14.00 uur
Diner in Den Haag van 18.30 - 21.30 uur