20 juni 2024
Thumbnail voor TravelTeam Oss stapt over naar Travel Club

TravelTeam Oss stapt over naar Travel Club

SCHIPHOL – Reisbureau TravelTeam uit Oss sluit zich aan bij The Travel Club. Dat meldt eigenaresse Mariëlle Henzen in gesprek met Reisbizz.nl. “Als gevolg van het faillissement van de D-rt Groep vervalt onze franchise-overeenkomst, waardoor we de overstap kunnen maken", aldus Henzen.


“Vanaf vandaag is alles in werking gezet door The Travel Club en zijn touroperators geïnformeerd, het officiële contract moet alleen nog getekend worden", vervolgt ze.

Jeannie Vincent
Travel Club-eigenaar en oprichter Jeannie Vincent wilde eerder op de dag niet reageren op vragen van onze redactie welke VakantieXperts-kantoren zich aansluiten bij haar.

Voormalige franchisenemers binnen de VakantieXperts van de D-rt Groep, zoals de Travel Club, vallen buiten het faillissement, maar moeten zich wel aansluiten bij een andere formule. Dit kunnen de Travel Club, DTA of TravelXL zijn.

Dramatische klap
Eerder op de dag liet ANVR-directeur Frank Oostdam aan Reisbizz.nl weten dat het faillissement “een dramatische klap” is. “De klap is het grootst voor de medewerkers, maar ook de reissector wordt getroffen”, aldus Oostdam.