20 juni 2024
Thumbnail voor TravelTeam Oss start luxe label ‘Luxury Travel Consultant’

TravelTeam Oss start luxe label ‘Luxury Travel Consultant’

OSS - Vanaf vandaag biedt TravelTeam in Oss naast de vakanties uit allerlei categorieën en bijbehorende budgetten, nu ook een luxe label waarbij zij officieel zijn aangesloten bij Luxury Travel Consultants. Volgens eigenaresse Mariëlle Henzen zijn het de extra aandacht en oog voor detail die het verschil maken tussen een heerlijke vakantie en een uitzonderlijke vakantie, die zij met dit nieuwe luxury label aanbieden.


"Bij Luxury Travel Consultant TavelTeam Oss is elke vakantie uniek en aangepast aan de exacte wensen en voorkeuren die gesteld worden aan een reis", vervolgt Henzen. "Of men nu alleen, met z’n tweeën of met een gezin reist, de reis is in zeer vertrouwde handen." Het nieuwe label is naar eigen zeggen gebaseerd op de jarenlange persoonlijke ervaring van Henzen zelf en die van haar collega's Vivian en Joey op het gebied van reizen in stijl met een ongekende luxe en kwaliteit. De reizen worden op maat verzorgd.

"Als je op zoek bent naar de ultieme luxe accommodatie in een prachtig resort of je wilt vliegen met één van 's werelds toonaangevende luchtvaartmaatschappijen of zelfs met een privé jet, is jouw reis in vertrouwde handen bij ons nieuwe label", vertelt Henzen. Volgens Henzen weet haar team als geen ander dat 'memories for life' niet alleen worden bepaald door sterren en superlatieven, maar juist ook door een vertrouwelijk en deskundig advies en over de ultieme samenstelling van die kostbare vrije weken per jaar.