19 juli 2024
Thumbnail voor TravelXL Reisburo Van Oeveren viert 45-jarig bestaan: ‘Geniet van iedere dag’

TravelXL Reisburo Van Oeveren viert 45-jarig bestaan: ‘Geniet van iedere dag’

Afgelopen vrijdag is het 45-jarig bestaan van Travel XL Reisburo van Oeveren groots gevierd. Er zijn prijzen weggegeven en het team kreeg zelf ook een hoop cadeaus van klanten die langskwamen op deze ‘open-deur-felicitatiedag

.

Het reisbureau in Zierikzee verkoopt alle soorten reizen en is in Zeeland een begrip. Het is van oorsprong een familiebedrijf en de familie Van Oeveren vierde het jubileum ook mee. Er zijn talloze mooie momenten geweest maar “Het hoogtepunt in die 45 jaar is toch wel dat we in 2016 verkozen zijn tot het beste reisbureau van de provincie Zeeland”, zegt Travelmanager Maggie Kieboom met trots.

Om het jubileum helemaal af te maken zijn er nieuwe teamfoto’s gemaakt en vertrok het hele team naar Amersfoort waar ze met een gids de stad hebben ontdekt, een boottocht hebben gemaakt, gezellig een drankje hebben gedaan en ook de nacht verbleven. “Dit was heel goed voor het vrijwel nieuwe team. Door corona een aantal jaar geleden, gingen wat medewerkers toch iets anders doen buiten de reiswereld. Nu zijn wij met dit team weer compleet en door dit uitje nog meer naar elkaar toegegroeid”, aldus Maggie. Het team bestaat uit zeven werknemers, waarvan zes Travelplanners en een Backoffice-medewerkster. De jongste is 24 en de oudste is 61 en werkt al 42 jaar bij het bedrijf.

“Geniet van iedere dag, want iedere dag is anders”, geeft Maggie als laatste mee. “Je moet wel kunnen meeveren in de reiswereld. Als je van reizen houdt is het reisbureau natuurlijk al een super leuke plek, waardoor iedere dag weer als een feestje voelt en maak het gezellig met elkaar!”

“Wij voelen ons zeer gewaardeerd”, aldus Maggie, Eline, Monique, Denise, Marisca, Nicole en Christa.

Word lid van de Reisbizz Society! Als lid van de Reisbizz Society neem je kosteloos deel aan onze events en ontvang je het Reisbizz Magazine op je deurmat. Interesse? Word dan hier snel lid!