10 mei 2024
Thumbnail voor TUI fly Boeing vol met Formule 1 fans vertrokken naar eerste race in Bahrein

TUI fly Boeing vol met Formule 1 fans vertrokken naar eerste race in Bahrein

BAHREIN - TUI vertrok vandaag met een TUI fly Boeing 737 MAX vol met Formule 1 fans naar Bahrein. Samen met de tourleaders van TUI Sports zijn de fans op weg om de eerste Grand Prix race van het seizoen bij te wonen en Nederlandse Formule 1 held Max Verstappen aan te moedigen.


Het nieuwe seizoen van de Formule 1 begint dit weekend op het circuit van Bahrein. De eerste race van het seizoen met nieuwe raceauto’s en nieuwe reglementen. Ook de eerste race waarin Max Verstappen met nummer 1 zal rijden als regerend wereldkampioen.

De 185 reizigers met TUI kregen op Schiphol een goodiebag met fan artikelen uitgereikt en vertrok vanmorgen naar Bahrein. Maandag keert de groep weer terug. Op hun programma staan de vrije trainingen, excursies en vanzelfsprekend de race op zondag.

De reis naar Bahrein met TUI was binnen enkele weken volgeboekt na de publicatie in januari. Deze reizigers waren er snel bij. Bij TUI zijn ook arrangementen naar de andere Grand Prix races boekbaar of worden dat binnenkort.