15 april 2024
Thumbnail voor TUI komende winter ook vanaf Brussel naar Curaçao

TUI komende winter ook vanaf Brussel naar Curaçao

Curaçao is een erg populaire vakantiebestemming voor Nederlanders. Onder Belgen wordt de bestemming steeds bekender en dat merkt ook TUI, dat vanaf komende winter twee keer per week tussen Brussel en het Caribische eiland gaat vliegen. De route vanaf Brussel komt naast de 14 wekelijkse TUI-vluchten tussen Schiphol en Curaçao.

Vanaf 5 november 2024 gaat TUI twee maal per week een vlucht vanaf Brussel naar Curaçao uitvoeren met een Boeing 787. TUI fly combineert de bestemmingen Curaçao en Punta Cana op de Dominicaanse Republiek. De operator kan daarmee pakketreizen en tickets only aanbieden naar Curaçao aan Belgische en Nederlandse klanten, die willen vertrekken vanaf Brussel. Het toestel van TUI is ingedeeld in drie klassen: de Deluxe, Comfort en Economy.

“Daar waar Curaçao geen introductie meer nodig heeft bij de Nederlandse vakantiegangers, is het voor de Belgen een relatief onbekende bestemming. Maar wel één waar groeiende belangstelling voor is”, schrijft de touroperator. “TUI heeft een zeer ruim en divers aanbod aan accommodaties, wat ook de Belgische vakantieganger zeker kan bekoren.”

“Reizen vanaf Brussel naar Curaçao kunnen ook op de Nederlandse website geboekt worden en via Nederlandse reisagenten", laat het bedrijf weten. "Het vertrek vanaf Brussel zal vanaf april boekbaar zijn.”