10 mei 2024
Thumbnail voor TUI voegt het luxe Sandals Royal Curaçao toe aan aanbod

TUI voegt het luxe Sandals Royal Curaçao toe aan aanbod

RIJSWIJK - TUI biedt sinds januari exclusief het luxe resort Sandals Royal Curaçao aan op de Nederlandse Markt. De reisorganisatie merkt dat het Caribische eiland ongekend populair is onder Nederlandse vakantiegangers en wil met de toevoeging van het resort voldoen aan de vraag van de consument. “Voor als je je wil onderdompelen in luxe.”


“Curaçao is onverminderd populair onder de Nederlandse vakantiegangers”, laat Manfred Lahey, Head of Products Sun & Beach TUI Nederland. “Wij blijven dan ook investeren in ons aanbod op het eiland. Het prachtige Sandals Royal Curaçao behoort tot de absolute top en is een mooie toevoeging aan ons portfolio in het luxere segment.”

Sandals Royal Curaçao is een 5-sterren All Inclusive resort waar de opties volgens TUI eindeloos zijn. “Het heeft een fris en modern design met een Caribische twist en is één en al luxe. Vanuit de infinity pool kijk je uit over het eindeloze Spaanse Water en de azuurblauwe oceaan. De master chefs zorgen voor een culinaire reis rond de wereld in acht verschillende restaurants en drie unieke foodtrucks.” Echte luxeliefhebbers kunnen kiezen voor de Awa Seaside Butler Bungalow met privé zwembad met uitzicht op zee, je eigen butler en de beschikking over een MINI Cooper om het eiland te ontdekken. Pasgetrouwden kunnen terecht in de Kurason Island Poolside Bungalow gelegen in een hartformatie rond een semi-privézwembad en op een eigen weelderig eiland.

Toekomstig doel
De opening van Sandals Royal Curaçao afgelopen zomer zorgde vorig jaar volgens Dominik Riber, marketingvertegenwoordiger voor Sandals and Beaches Resorts, voor een sterke omzetgroei in Nederland. “We zijn trots om samen te werken met marktleider TUI om ons bijzondere product op de Nederlandse markt aan te bieden. Met het toekomstige doel om meer van onze zeventien Luxury Included resorts, zoals het dit jaar te openen Sandals Dunn's River Resort in Jamaica, aan te kunnen bieden aan TUI klanten.”

Het resort is vanaf nu boekbaar bij TUI. De reisorganisatie vliegt momenteel tien keer naar Curaçao.