1 maart 2024
Thumbnail voor Voigt Travel breidt uit naar Belgische markt

Voigt Travel breidt uit naar Belgische markt

NAARDEN – Voigt Travel, specialist in het organiseren van reizen naar Noord-Europa, gaat haar pijlen richten op de Belgische markt en lanceert een Belgische site. Daarnaast introduceert de reisorganisatie vanaf december dit jaar een wekelijkse rechtstreekse vlucht vanuit Brussels Airport naar Lapland.


Al veertig jaar brengt Voigt Travel Nederlandse en Belgische reizigers naar het noorden van Europa in zowel de zomer als de winter. De reisorganisatie kondigt aan ervoor te kiezen om het bestaande marktaandeel in België te vergroten met de lancering van de website www.lapland.be.

Om ook Belgische reizigers een rechtstreekse vluchtverbinding naar Lapland te bieden, gaat Voigt Travel deze winter, naast vertrek vanaf Amsterdam, ook vliegen vanaf Brussel. Met Brussels Airlines vliegt de reisorganisatie van 26 december 2021 tot en met maart 2022 van Brussel naar Kittilä in Fins Lapland.

“We zagen de afgelopen jaren al dat de Belgische reiziger ons goed wist te vinden, ondanks het feit dat we ons enkel en alleen op de Nederlandse markt richtten”, vertelt COO bij Voigt Travel Marloes Meijer. “Verdere uitbreiding van bestaande nieuwe afzetmarkten past in onze groeistrategie, waarbij België een logische stap is.”