17 mei 2024
Thumbnail voor VvKR en Reisbureauwebsite.nl bundelen krachten in nieuw partnerschap

VvKR en Reisbureauwebsite.nl bundelen krachten in nieuw partnerschap

SCHIPHOL – De Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties (VvKR) en internetbureau Reisbureauwebsite.nl gaan hun krachten bundelen in een nieuwe samenwerking. Met de samenwerking willen de partijen de online positie van kleinschalige reisaanbieders verder gaan versterken.


“Dit partnerschap is een logische vervolgstap op de reeds langdurige contacten die al bestaan tussen de oprichters van reisbureauwebsite.nl en VvKR”, zegt de voorzitter van de VvKR, Ton Brinkman, over de samenwerking. “Reisbureauwebsite.nl biedt de expertise en ervaring die nodig is om kleinschalige reisorganisaties te helpen groeien en gedijen in een steeds competitievere markt.”

De samenwerking heeft als doel om de leden van de VvKR te ondersteunen bij hun online aanwezigheid en het bereiken van een breed publiek. “Wij denken dat deze samenwerking perfect aansluit op de behoeften van onze leden”, gaat Brinkman verder. “Want Reisbureauwebsite.nl levert innovatieve en op maat gemaakte oplossingen voor kleine en startende reisorganisaties om hun reisaanbod professioneel en aantrekkelijk online te presenteren.”