23 juli 2024
Thumbnail voor Weer veel gratis extra’s bij Stad van de Maand actie Sunair

Weer veel gratis extra’s bij Stad van de Maand actie Sunair

AlPHEN A/D RIJN - Meer dan tien jaar geleden startte Sunair Vakanties met de Stad van de Maand actie. Inmiddels is deze actie een begrip in de reiswereld. In september is de stad van de maand Wenen en krijgt de klant weer veel gratis extra’s bij zijn boeking.


Deze maand, september 2021, krijgt de klant bij boeking van een pakketreis (vervoer en accommodatie) naar Wenen drie gratis extra’s, ter waarde van 42 euro per persoon. Vervoer naar Wenen is het snelst per vliegtuig maar ook de (nacht)trein wint populariteit en deze kan ook via Sunair worden geboekt. 

Gratis extra’s
Als eerst kunnen klanten mee tijdens een tour met gids door de Spaans Rijschool. Gedurende een uur wordt de klant meegenomen door de geschiedenis van deze rijschool met een kijkje achter de schermen. Daarnaast krijgen de klanten gratis entree tot het interactieve muziekmuseum Haus der Musik. Verdeeld over zes etages wordt de wereld van muziek, gelijk en klanken gepresenteerd. De derde gratis extra is de Time to Momo stadsgids met de leukste tips van locals en verschillende wandelroutes. Klanten ontvangen per boeking één gids.