25 oktober 2024
Thumbnail voor Wereldwijd internetten voor Corendon-reizigers door samenwerking met Firsty

Wereldwijd internetten voor Corendon-reizigers door samenwerking met Firsty

Touroperator Corendon lanceert een samenwerking met start-up Firsty en biedt daarmee de mogelijkheid aan reizigers om wereldwijd mobiel te kunnen internetten. Zonder bang te hoeven zijn voor onverwachte (roaming)kosten buiten de EU.

Firsty is een platform dat reizigers wereldwijd mobiele data aanbiedt. Door middel van de Firsty-app kunnen gebruikers een dataplan kiezen, een e-SIM activeren (bijna elke smartphone ondersteunt e-SIM) en daarna gebruik maken van het internet op elke (vakantie)bestemming. Voor Corendon-reizigers is bij gebruik van de app de eerste dag gratis, daarna hebben reizigers de optie om gratis mobiele data te blijven gebruiken of te kiezen voor snellere internetverbinding van 1 euro per dag.

“Vakanties met Corendon horen zorgeloos te zijn. Dat betekent dus ook dat je je niet druk wil maken om de internetverbinding op een zonnige bestemming. Dankzij de samenwerking met Firsty kunnen we onze reizigers nog meer bieden op onze bestemmingen. Een mooie innovatie, die we graag omarmen”, Jules van de Ven, woordvoeder Corendon.

Voor meer informatie kun je de website van Corendon bezoeken.