19 juli 2024
Thumbnail voor Zeventien Sandals Resorts in Caribisch gebied per direct boekbaar bij FTI Reizen

Zeventien Sandals Resorts in Caribisch gebied per direct boekbaar bij FTI Reizen

GOUDA - Sandals Resorts en FTI Reizen hebben in navolging van de bestaande samenwerking in Duitsland nu ook in Nederland een samenwerkingsovereenkomst gesloten. Hierdoor zijn zeventien luxe adults only all inclusive resorts op zeven Caribische eilanden per direct boekbaar bij de reisorganisatie.


Sandals Resorts rolt haar merk actief uit in Europa. “Samenwerking met touroperators is daarin een essentiële strategie”, laat Sandals Resort weten. In de VS en Verenigd Koninkrijk is het verblijfsconcept al bekender.
De samenwerking met FTI Reizen om het merk in Europa uit te rollen ligt volgens Dominik Riber, de verkoop- en marketingvertegenwoordiger voor Sandals and Beaches Resorts, om meerdere redenen voor de hand. “In Duitsland bestaat al een solide en succesvolle samenwerking. Verder zijn alle boekingstechnische randvoorwaarden aanwezig. Verbreding naar Nederland, waar FTI Reizen een sterke marktpositie heeft, lag dus voor de hand.”

De populariteit van het Caribisch gebied is de afgelopen seizoenen sterk gegroeid onder de klanten van FTI. “Het Caribisch gebied is volop in beweging en wij zijn verheugd ons hotelportfolio uit te breiden met de zeventien resorts van Sandals in maar liefst zeven Caribische bestemmingen”, laat Joyce Akkersdijk, Sales & Marketing Manager van FTI Reizen, weten.