25 oktober 2024
Thumbnail voor Drink Colombiaanse koffie tijdens proeverij met Special Traffic en maak kans op studiereisplek

Drink Colombiaanse koffie tijdens proeverij met Special Traffic en maak kans op studiereisplek

Special Traffic nodigt reisagenten uit voor een bijzondere en smaakvolle bijeenkomst: een koffieproeverij in Amersfoort om je bij te praten over (koffie)bestemming Colombia. Voor de bijeenkomst op donderdag 10 oktober is er een wachtlijst, maar voor 24 oktober zijn er nog plaatsen beschikbaar.

In samenwerking met Het Lokaal en Boot Koffie organiseert Special Traffic de bijeenkomsten in Amersfoort. Reisspecialisten Tamara en Judith vertellen over het mooie en kleurrijke Colombia. Na een lunch wordt er een koffieproeverij verzorgd door Boot Koffie. “Kortom, een evenement vol informatie en gezelligheid”, aldus de reisorganisatie. Het event start om 10:30 uur en duurt tot ongeveer 14:30 uur.

De aanwezigen tijdens de bijeenkomst maken tijdens de koffieproeverijen kans op een gratis studiereisplek naar Colombia in 2025.

De bijeenkomst op donderdag 10 oktober is helemaal volgeboekt, waardoor een wachtlijst is opgezet. Voor donderdag 24 oktober zijn nog plekken beschikbaar. “Aarzel niet en meld je aan!”

Aanmelden
Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar [email protected] o.v.v. jouw naam, ANVR-nummer en zakelijke e-mailadres. Bij annuleren binnen 72 uur bedragen de kosten 35 euro en bij no-show 50 euro.