19 september 2024
Thumbnail voor Tweede editie Reisbizz Festival in Burgers’ Zoo groot succes

Tweede editie Reisbizz Festival in Burgers’ Zoo groot succes

Zondag 8 september vormde Burgers’ Zoo te Arnhem het decor voor de tweede editie van het Reisbizz Festival. De dag begon met een reeks workshops, aangeboden door 35 verschillende partners. Van luxe hotels en exotische bestemmingen tot touroperators, airlines, autoverhuur en cruisespecialisten. Ook dit jaar waren TUI en RIU hoofdpartners.

Na ontvangst met koffie en thee met lekkernijen aangeboden door Live to Travel, volgde een informatieve ochtend met workshops van de verschillende partners en een plenaire sessie van TUI en RIU. Hierna kregen de reisprofessionals de kans om Burgers' Zoo te verkennen. De partners genoten van een exclusieve behind the scenes-tour in het spectaculaire Ocean-gebied, waar ze een kijkje achter de schermen kregen van het bijzondere onderwaterleven. Op uitnodiging van Belize stond er voor de reisagenten om 15:00 uur een begeleide tour door de tropische Mangrove op het programma. Hieraan namen ruim 80 reisagenten deel.

Tekst gaat verder onder de foto.

Foto: Reismedia

Verse smoothies en 'Fissafiets'
De middag werd afgesloten met een gezellige en zonnige festivalborrel, waarbij Sunny Cars verse smoothies serveerde en TUI de snacks verzorgde met onder andere heerlijke wraps. De sfeer werd verder versterkt door de 'Fissafiets', die de perfecte soundtrack leverde met vrolijke plaatjes. Met de zon hoog aan de hemel en volop gelegenheid om te netwerken, konden de reisagenten en partners in ontspannen setting bijpraten. Ondertussen werden er fantastische prijzen uitgereikt, variërend van studiereisplekken en vliegtickets tot dinerbonnen en reischeques. Zo gaven TUI en RIU studiereisplekken weg naar Kenia en Zanzibar, Corendon naar Bonaire, Fox naar Roemenië, Air Europa twee Longhaul tickets, een studiereisplek op de MSC-World en Interhome stelde een weekverblijf van een vakantiewoning beschikbaar.

Tekst gaat verder onder de foto's.

Foto's: Reismedia

"Wat een prachtige locatie, mooie partners, enthousiaste reisagenten en heerlijk 'dierentuinweer'! We kijken met een blij en trots gevoel terug op een succesvolle tweede editie van het Reisbizz Festival en zijn alweer hard aan het nadenken over de locatie en invulling van volgend jaar. Maar eerst gaan we nagenieten", deelt Linda Andeweg.

Reisbizz Festival was een perfecte mix van leren, ontdekken en verbinden, en eindigde in een vrolijke, zomerse sfeer waarin iedereen geïnspireerd en opgefrist naar huis ging.

Houd onze socials in de gaten voor de aftermovie van het Reisbizz Festival.