28 september 2024
Thumbnail voor Corendon CEO Gunay Uslu loopt mee als cabin crew: ‘Alternatieve carrière op hoog niveau’

Corendon CEO Gunay Uslu loopt mee als cabin crew: ‘Alternatieve carrière op hoog niveau’

Corendon CEO Gunay Uslu heeft tijdens een vlucht meegeholpen als cabin crew. Op LinkedIn vertelt Uslu over haar ervaringen in de lucht. “Mocht ik me gaan vervelen in mijn huidige baan, dan heb ik in ieder geval al een bijzondere leuke en spannende alternatieve carrière op hoog niveau op het oog”, schrijft de CEO met een knipoog.

“De belangrijkste mensen aan boord zijn natuurlijk de passagiers”, schrijft Uslu. “Maar zonder goede cabin crew kan een vliegtuig niet eens vertrekken! De crew van CD405 was zo aardig om deze onervaren trainee een vlucht mee te laten lopen door het gangpad”, waarmee ze op zichzelf doelt. Vlucht CD5405 is de Corendon-vlucht van Amsterdam naar Samos. “Deze toppers zorgen ervoor dat een vlucht zo smooth en prettig mogelijk verloopt. Allereerst kijken ze continu naar de veiligheid – en als er een noodsituatie is, weten zij precies wat er moet gebeuren. Ze stellen mensen met vliegangst gerust, sussen kleine onenigheden, en verlenen EHBO als dat nodig is. En ze doen er alles aan om het voor de passagiers zo comfortabel mogelijk te maken.”

Uslu sluit het bericht af met een grapje. “Mocht ik me gaan vervelen in mijn huidige baan, dan heb ik in ieder geval al een bijzondere leuke en spannende alternatieve carrière op hoog niveau op het oog!”