5 oktober 2024
Thumbnail voor Reismerken Destin Travel Group verder onder zelfde familienaam

Reismerken Destin Travel Group verder onder zelfde familienaam

De vijf reismerken van Destin Travel Group gaan vanaf vandaag door onder dezelfde familienaam: Destin. Het bedrijf hoopt dat deze verandering de herkenbaarheid vergroot en klanten een duidelijker beeld geeft van de ervaringen die zij kunnen verwachten.

Sinds 1968 verzorgt Destin Travel Group als familiebedrijf reisarrangementen op het gebied van riviercruises, zeereizen, treinreizen, muziekreizen en aircruises. Merknamen Friendship Rivercruises, Incento Treinreizen, Robinson Zeecruises, Hannick Muziekreizen en Air Cruise Collection maken plaats voor dezelfde familienaam Destin.

“Buiten het wijzigen van de naam verandert er verder niets”, stelt de familie Van Pelt. “De rebranding zorgt ervoor dat de reismerken een identiteit uitstralen en een overzichtelijker beeld geven van de diensten.” Voor klanten zijn door middel van de nieuwe naam gemakkelijker diverse reisopties te verkennen: Destin Rivercruises, Destin Treinreizen, Destin Zeereizen, Destin Muziekreizen en Destin Aircruises.

Opnieuw voorstellen
“Dit is een mooie gelegenheid om ons opnieuw voor te stellen aan onze gewaardeerde klanten”, laat de familie weten. “We kijken ernaar uit om hen te ondersteunen bij het plannen van hun volgende avontuur.”