13 oktober 2024
Thumbnail voor Vakantiebeurs 2025: ‘niet alleen over reizen kunnen dromen, maar ook echt even kunnen proeven van de ervaring’.

Vakantiebeurs 2025: ‘niet alleen over reizen kunnen dromen, maar ook echt even kunnen proeven van de ervaring’.

De voorbereidingen voor de Vakantiebeurs 2025 zijn in volle gang, en deze editie belooft een indrukwekkendere ervaring te worden dan voorgaande jaren. De nadruk ligt dit jaar niet alleen op het ontdekken van nieuwe bestemmingen, maar vooral op beleving.

Samen met de exposanten wil Vakantiebeurs 2025 bezoekers onderdompelen in de wereld van reizen. “Of je nu vakbezoeker bent of consument, het evenement biedt voor ieder wat wils, met een extra focus op indrukwekkende activiteiten, belevenissen, optredens en interviews en een levendige beursvloer.”

INNOVATIEVE BEURSVLOER: SAMEN BELEVEN
Marleen Rompen, Beursmanager Vakantiebeurs: “Vakantiebeurs is altijd al een ontmoetingsplek geweest voor reisliefhebbers en professionals, maar in 2025 zetten we een stap extra. Het thema van dit jaar draait om samenwerking en beleving. We werken met verschillende landen en gebieden nauw samen om de bezoekers op een creatieve manier kennis te laten maken met hun cultuur, natuur en reiservaringen.

Er zijn optredens en presentaties die een breed scala aan culturen tot leven brengen, van traditionele dansvoorstellingen tot muziekoptredens. Ook zijn er boeiende interviews gepland met bekende reisexperts en avonturiers, die de bezoekers meenemen op hun reisverhalen. Dit jaar zijn er door de samenwerkingen meer activaties op de beursvloer, waardoor bezoekers niet alleen over reizen kunnen dromen, maar ook echt even kunnen proeven van de ervaring die verschillende bestemmingen te bieden hebben.”

Nieuw in het programma van de Dutch Travel Week is het B2B event Travel & Tech, en er is een uitbreiding van het vakprogramma met een extra dag voor de professionele bezoeker. Meer weten over de extra beleving en activaties? lees verder in het Reisbizz Magazine.