16 oktober 2024
Thumbnail voor Eurostar vernieuwt menu voor Premier-klanten: ‘Gedurfde creaties’

Eurostar vernieuwt menu voor Premier-klanten: ‘Gedurfde creaties’

Eurostar introduceert een vernieuwd gastronomisch aanbod voor zijn Eurostar Premier-klanten. Het nieuwe menu maakt deel uit van de lancering van Eurostar's nieuwe reisklassen: Eurostar Standard, Eurostar Plus en Eurostar Premier, die vanaf 4 november de huidige reisklassen op het Eurostar-netwerk vervangen.

Vanaf 4 november mogen reizigers in de Eurostar Premier rekenen op bijzondere gerechten van chefs Jeremy Chan, Jessica Préalpato en Honey Spencer. “Deze chefs zijn erkend om hun expertise in het heruitvinden van de keuken en dagen de traditionele culinaire normen uit met elk gerecht dat ze aanbieden”, aldus Eurostar. De menu's zijn ontworpen met het oog op duurzaamheid en worden voornamelijk samengesteld met verse, seizoensgebonden ingrediënten uit de landen waar Eurostar actief is. 

Het menu, “met genereuze porties”, bestaat nu uit vier gerechten: voorgerecht, hoofdgerecht, kaas en dessert. Elk menu is samengesteld door de chefs tijdens werkbijeenkomsten en meerdere proefsessies met de teams, “om een echte culinaire handtekening te creëren die de identiteit van Eurostar weerspiegelt en perfect op het bord wordt geserveerd.”