18 oktober 2024
Thumbnail voor Reisbizz Society Goud-partners in de spotlight: Airtrade, Hapag Lloyd-Cruises en Sunny Cars

Reisbizz Society Goud-partners in de spotlight: Airtrade, Hapag Lloyd-Cruises en Sunny Cars

In de speciale editie van Reisbizz Magazine zetten we onze partners van de Reisbizz Society volop in de spotlight. Vandaag laten we goud-partners Airtrade, Hapag Lloyd-Cruises en Sunny Cars aan het woord over de laatste ontwikkelingen.

Airtrade heeft een jaar geleden een traject ingezet zodat touroperators, ZRA’s en reisagenten steeds meer in FareFinder kunnen doen.
“We zijn al ver gevorderd met het gebruik van Artificial Intelligence, die we inzetten om vragen te analyseren”, vertelt Marco van Erp Taalman Kip. “Daarnaast onderzoeken we hoe we AI verder kunnen toepassen binnen de beheer- en zoek-en-boekmodule van FareFinder. Dagelijks werkt een team van vijf mensen aan het continu up-to-date houden van de content en de doorontwikkeling van het systeem. In het systeem biedt Airtrade toegang tot verschillende vluchtaanbieders. “Je kunt je eigen boekingen beheren, zowel opties als definitieve reserveringen, boekingen annuleren, en stoelen en bagage beheren. Daarnaast kun je je eigen marge instellen. De uitgebreide filtermogelijkheden, die veel worden gebruikt, helpen je het optimale aanbod voor je klant te vinden." Lees meer over Airtrade in het Magazine.

Hapag-Lloyd Cruises heeft drie spectaculaire groepscruises in petto, die je van de vrieskou van Antarctica naar de winterse pracht van Noorwegen en Lapland voeren.
“Laat je verrassen door de kleurenpracht van het noorderlicht en neem deel aan spannende winteractiviteiten zoals honden- en rendiersledetochten en winterkajakken. Of Neem deel aan actieve winterervaringen zoals sneeuwschoenwandelingen, sneeuwscootersafari’s en hondensledetochten. Hapag-Lloyd Cruises biedt een “ongeëvenaarde” kans om de mooiste en meest afgelegen plekken op aarde te ontdekken. De rederij biedt momenteel een exclusieve promotie van 20 procent korting op alle tarieven voor beide winterroutes. Die code kun je vinden in het nieuwe Reisbizz Magazine.

Al 33 jaar is Sunny Cars de autohuurspecialist. "Want met een volledig verzekerde huurauto wordt de roadtrip van jouw klant nog leuker!"
“Om de huurervaring compleet te maken, kun je de huurauto op maat maken voor jouw klant. Bijvoorbeeld met de Online Check-In, zodat er bij aankomst alleen nog maar een handtekening gezet hoeft te worden. Liever de huurauto zonder contact met een baliemedewerker ophalen? Dat kan op veel bestemmingen bij een zogenoemde smartbox. Je registreert je in Nederland, ontvangt een code en deze scan je op je vakantiebestemming. Slim toch? En zo zijn we elke dag bezig om ons product nog completer te maken. Zo ontvang je als klant 1 GB gratis data voor zeven dagen én kun je bij een vluchtvertraging van minimaal 1 uur gebruik maken van een airportlounge.” Lees verder in Reisbizz Magazine.