26 oktober 2024
Thumbnail voor December in het teken van vroegboekkorting bij Buro Scanbrit

December in het teken van vroegboekkorting bij Buro Scanbrit

Bij Noordwest-Europa vakantiespecialist Buro Scanbrit staat de maand december in het teken van vroegboekkorting. Deze maand gelden er hoge kortingen op geselecteerde rondreizen door Scandinavië, IJsland, Groot-Brittannië en Ierland oplopend tot wel 200 euro korting per boeking.

Naast de vroegboekkorting ontvangt elke klant die een boeking maakt in december een Vrijbuiter kortingsvoucher ter waarde van 20 euro. Deze voucher is in te wisselen in zowel de winkel als de webshop van Vrijbuiter.

“Of de klant nu de adembenemende fjorden van Noorwegen wilt verkennen, de Hooglanden in Schotland wilt bezoeken of de mysterieuze landschappen van IJsland in het echt wilt zien; een vakantie naar Noordwest-Europa is nu extra voordelig met onze vroegboekkortingen.” aldus Stephanie Gunnink, Lead Marketing & Sales van Buro Scanbrit. “We bieden rondreizen op basis van hotels, B&B’s, appartementen of vakantiewoningen en er is voor zowel stellen als families een passende reis. Zo vindt elke klant bij Buro Scanbrit zijn droomvakantie voor 2024”, aldus Gunnink.

Alle rondreizen met vroegboekkorting zijn te vinden op de website van Buro Scanbrit.