18 mei 2024
Thumbnail voor 3x zo haal je het beste uit Curaçao als vakantieland

3x zo haal je het beste uit Curaçao als vakantieland

(partnernieuws) Met de koude wintermaanden in het vooruitzicht, zul je misschien bedacht hebben om er eens lekker tussenuit te gaan en een bezoekje te brengen aan zonnig Curaçao. Dit land biedt veel mogelijkheden op het gebied van natuur en recreatie. Wat is jouw reden van de reis? Ontdek in dit artikel op welke manieren je Curaçao het beste kunt ontdekken!


Honeymoon
Hebben jij en je partner elkaar onlangs het jawoord gegeven en willen jullie het huwelijk vieren op Curaçao? Dit is zeker een goed plan! In dat geval kun je het beste een all inclusive Curaçao boeken zodat je optimaal kunt genieten van alle luxe. Wanneer je een all inclusive reis hebt geboekt, kun je gebruik maken van alle voorzieningen bij de accommodatie. En dat wil je natuurlijk op je huwelijksreis! Het leuke aan Curaçao als reisbestemming voor je huwelijksreis is dat je veel kanten op kunt. Zo kun je lekker relaxen en zonnen bij het zwembad of op het strand, maar ook romantische plekjes ontdekken in de verschillende stadjes die het land telt. En vergeet die zonsondergangen niet!

Roadtrip
Een vakantie naar Curaçao is ook een goed idee wanneer je lekker met je auto wilt toeren. Het land is niet super groot, namelijk zo’n 440 vierkante kilometer, maar heeft voldoende leuke plekjes en bezienswaardigheden waar je langs kunt rijden. Neem dan ook lekker de tijd op de verschillende plekken die je bezoekt. Natuurlijk zul je Willemstad bezoeken, maar er zijn nog veel meer leuke steden om te bekijken. Tijdens de reis zal je het uitzicht vanuit de auto zeker bevallen; de blauwe zee, de gekleurde huisjes en de vele palmbomen zullen zeker niet vervelen. Het land telt verschillende stranden, zoals het bekende Mambo Beach, dus een accommodatie in de buurt van de zee vinden tijdens de trip zal geen probleem zijn.

Familytime
Ben je op zoek naar een tropische bestemming om met je gezin naartoe te gaan, maar heb je geen zin om een hele dag en nacht in het vliegtuig te zitten? Dan kan Curaçao een goed alternatief zijn. Na een vlucht van zo’n tien uur ben je op Curaçao en kan het ultieme genieten beginnen. Doordat het land zoveel stranden en waterrecreatie heeft, zullen je kinderen zich er altijd vermaken. Daarnaast is het land ingespeeld op veel verschillende soorten toeristen, dus ook op gezinnen. Veel accommodaties zijn hier dan ook op ingericht; aan animatieteams geen gebrek op Curaçao.

Extra tip: wil je veel zien op het eiland? Dan is het aan te raden om een auto te huren. Dit maakt je een stuk mobieler, waardoor je geen mooie plekken over hoeft te slaan!