27 mei 2024
Thumbnail voor Aan boord bij Delta Air Lines: gecureerde muziek van Spotify

Aan boord bij Delta Air Lines: gecureerde muziek van Spotify

ATLANTA - Delta Air Lines gaat samenwerken met Spotify. Vanaf deze week kunnen Delta-passagiers luisteren naar ‘speciaal gecureerde versies van Spotify’s populairste playlists.’ Ook zullen er via het stoelschermpje meer dan 40 podcastseries worden gestreamd, die zijn geselecteerd voor reizigers van de KLM-partner.


De Amerikaanse luchtvaartmaatschappij zal acht versies van Spotify-playlists aabieden, die zijn aangepast voor de vliegende muziekliefhebber. Daaronder zijn de playlists Mood Booster, Relax & Unwind, RapCaviar en Hot Country.

“Onze klanten verwachten het allerbeste inflight entertainment, en Spotify biedt het allerbeste qua muziek en podcasts”, zegt Ranjan Goswami, hoofd Customer Experience van de luchtvaartmaatschappij. “Hiermee verbeteren we niet alleen de audio aan boord, maar deze content staat ook voor de meer gepersonaliseerde reis die we in de toekomst willen aanbieden.”

Delta belooft dat de playlists en podcasts even frequent zullen worden aangepast als dat het inflight entertainment nu wordt ververst.