20 april 2024
Thumbnail voor Aegean Airlines in de winter vaker naar Schiphol

Aegean Airlines in de winter vaker naar Schiphol

Aegean Airlines verhoogt dit winterseizoen het aantal vluchten van Athene naar Schiphol van zeven naar tien per week ten opzichte van vorige winter, zo meldt de Nederlandse luchthaven. Daarmee wordt het aantal vluchten gelijk aan het zomerseizoen.


In de komende twee weken vliegen de Grieken nog dagelijks naar Schiphol, maar vanaf 15 november komt er op woensdagen, vrijdagen en zondagen een tweede vlucht bij. Dan vertrekt er rond lunchtijd en rond vijf uur 's middags een vlucht vanaf de Nederlandse luchthaven.

Behalve op Schiphol vliegt Aegean ook op Eindhoven, waar het tussen alle prijsvechters de enige full service-maatschappij is. Daar blijft de frequentie dit winterseizoen gelijk, met twee vluchten per week naar Athene. In totaal biedt Aegean straks dus twaalf vluchten per week aan naar Nederland.

De Grieken zetten op beide routes toestellen uit de Airbus A320-familie in, zowel ceo's als neo's. Aegean is één van de laatste Europese maatschappijen die binnen Europa nog gratis maaltijden serveert aan Economy Class-passagiers. Een drankje is ook bij de prijs inbegrepen.