14 april 2024
Thumbnail voor Africa Feeling bevestigt deelname aan Reisbizz Festival: Uganda nieuwe bestemming

Africa Feeling bevestigt deelname aan Reisbizz Festival: Uganda nieuwe bestemming

SCHIPHOL - Het Reisbizz Festival komt steeds dichterbij. Op zondag 3 september krijgen reisagenten en grote namen in de reisindustrie de kans om elkaar nog beter te leren kennen. Het festival vindt plaats in de Beekse Bergen en Esmée de Leau is er namens Africa Feeling ook bij.


“Een betere locatie als een safaripark kunnen we als Afrika-specialist natuurlijk niet wensen”, vertelt Esmée aan Reisbizz. De maatwerkspecialist kijkt uit naar het netwerkevent dat net even anders dan anders is. “Persoonlijk contact is waar wij voor staan. Of het nu gaat om bijpraten met onze trouwe reisagenten of het ontmoeten van nieuwe relaties”, zegt ze.

Volgens Esmée kunnen de deelnemers een mooie presentatie over Africa Feeling verwachten. “We informeren iedereen graag over de voordelen om bij een échte Afrika-specialist te boeken. De enorme kennis die wij in huis hebben, advies uit eigen ervaring, geen wachttijden aan de telefoon en snelle offertes zijn een paar voorbeelden.”

Daarnaast biedt Africa Feeling ook een nieuwe bestemming aan: "wij gaan Uganda als nieuwe bestemming introduceren. Uganda is het land van de gorilla’s en chimpansees, en heeft daarnaast zoveel meer te bieden. Ook het vrij onbekende Zambia gaan we voor de echte safari-liefhebbers weer nieuw leven in blazen.”

Maar dat is niet alles: "omdat we het zo waarderen dat reisagenten bij ons boeken, starten we in 2024 samen met Latin Travel en Dolce Deluxe een loyaliteitsprogramma. Hierover meer in het najaar”, aldus Esmée.

Wil jij er ook bij zijn op zondag 3 september tijdens het Reisbizz Festival in Safaripark Beekse Bergen? Zo ja, dan kun je je tot uiterlijk 20 augustus inschrijven.