7 september 2024
Thumbnail voor Alles wat je moet weten over het Reisbizz Festival in Burgers’ Zoo: ‘We hebben weer te gekke prijzen’

Alles wat je moet weten over het Reisbizz Festival in Burgers’ Zoo: ‘We hebben weer te gekke prijzen’

Op zondag 8 september ben jij als reisagent samen met je favoriete collega, partner, vriend(in) en/of kids van harte welkom op het Reisbizz Festival in dierentuin Burgers' Zoo in Arnhem. Tijdens deze dag kun je meedoen aan een leuk en informatief programma met partners uit de reisbranche, netwerken op de borrel in festivalstijl en genieten van zomerse muziek. Ook maak je kans op de meest gave prijzen. Reisbizz-collega's Melanie Huizer en Linda Andeweg vertellen je meer over het festival.

Hoe gaat het met de voorbereidingen?
"De voorbereidingen voor het festival gaan voorspoedig", vertelt Melanie. "We hebben een onwijs mooie ‘line-up’ qua partners (airlines, bestemmingen, touroperators en meer) en zij zullen de reisagenten van de laatste nieuwtjes voorzien. Ook met de aanmeldingen van de reisagenten gaat het goed, iedereen is er snel bij omdat ze weten hoe leuk het vorig jaar was. Het programma staat en de DJ is ingehuurd voor de borrel in festivalstijl waar iedereen welkom is, zowel de reisagent als de introducees. Wij zeggen altijd; het Reisbizz Festival is té leuk om te missen en daar zullen wij voor zorgen!"

Waarom hebben jullie gekozen voor Burgers’ Zoo als locatie?
"We hebben eind vorig jaar een aantal plekken bezocht. Burger’s Zoo is een prachtige dierentuin, maar ook de ligging is iets meer richting het noorden. Zo is het nog makkelijker te bereiken voor de meeste reisagenten", vult Linda aan. "De combinatie van binnen en buiten is hier ideaal. We hebben nu alles op één locatie midden in het park en we zijn omringd door dieren en mooie natuur."

Wat kunnen we dit jaar verwachten van het festival?
"Het festival is in de basis gelijk aan de eerste editie in Beekse Bergen vorig jaar. We hebben weer workshops in de ochtend, waarvan zeven op indeling en nu zijn er ook twee vrije sessies. Zo kun je zelf makkelijk even langslopen bij de partners die je zelf nog wil spreken. Na de sessies kun je met je introducees zelf het park verkennen en aan het einde van de middag lopen de partners ‘in het wild’ op het ‘Reisbizz Societyplein’ voor aanvullende vragen of gewoon om even bij te praten met reisagenten (en aanhang), ondertussen genietend van een hapje, een drankje en gezellige muziek van de 'Fissafiets'! Dit jaar is er ook een knutsel- en kleurplek tijdens de workshops in de ochtend. Kinderen die zelfstandig zijn kunnen zich hier eventueel vermaken tijdens het ochtendprogramma", vertelt Melanie.

Is er al wat bekend over prijzen die reisagenten dit jaar kunnen winnen?
"We hebben weer te gekke prijzen", zegt Linda enthousiast. Wat deze precies zijn, houden de dames nog heel even geheim. "Deze maken we binnenkort bekend. Neem maar van ons aan: deze zijn zeker de moeite waard! Ook aan de kleintjes is weer gedacht: voor de mooiste kleurplaten hebben wij weer leuke cadeaus. De kleurplaten sturen wij voor aanvang naar de kids en deze mogen op het festival worden ingeleverd."

Waarom moeten reisagenten zich aanmelden volgens jullie?
"Er zijn meerdere redenen om te komen", stelt Melanie. "Ten eerste is het gewoon het leukste feest van het jaar, gewoon ‘té leuk om te missen’. Door de workshops van mooie partners is je kennis weer up-to-date, je geniet van het mooie Burgers’ Zoo (parkeren is ook inclusief) en je sluit de dag af met hapjes, drankjes, muziek, fijne mensen. Als klap op de vuurpijk maak je ook nog kans op geweldige prijzen." 

De aanwezige partners zijn:

Hoofdpartners TUI en RIU. Overige partners: Active on Holiday, Africa Feeling, Air Europa, Avila Reizen, Belize, Captain Cruise, China Airlines, Corendon, Curaçao, de Jong Intra Vakanties, FOX, Hansemerkur, Hapag Lloyd Cruises, Holland America Line, Icelandair, Interhome, Latin Travel, Live to Travel, Malta, MSC Cruises, Silverjet Vakanties, Special Traffic, Sunair Vakanties, Sunny Cars, Travel Trend, US Travel en Zeetours.

Reisagenten; wacht niet te lang met aanmelden, want vol is vol! Dus heb je je nog niet aangemeld? Doe dat dan nu via deze link! Dan zien we je gezellig op zondag 8 september in Burgers’ Zoo.