19 juli 2024
Thumbnail voor Ambitieus Prijsvrij/D-reizen: ‘We willen ook naar België en Scandinavië uitbreiden’

Ambitieus Prijsvrij/D-reizen: ‘We willen ook naar België en Scandinavië uitbreiden’

Prijsvrij/D-reizen heeft de wind mee onder leiding van de nieuwe eigenaar van Marc van Deursen. De CEO steekt de ambities voor het bedrijf niet onder stoelen of banken. Van Deursen laat aan Reisbizz weten ook over de grens te kijken om het Prijsvrij/D-reizen-concept uit te breiden.

“We willen toe naar minimaal 100 eigen reisbureaus in Nederland, bijgestaan door inhouse touroperator D-holidays”, zegt van Deursen tegen Paul Eldering van Reisbizz. Op dit moment heeft het bedrijf 80 reisbureaus. “Dit om de marges op te schroeven. Maar we verkopen ook andere touroperators waaronder TUI. Met ons technologisch platform van Prijsvrij kunnen we mooie combinaties maken van online met persoonlijke verkoop. Daardoor staat de winstgevendheid nu op een redelijk peil. We zoeken meer geschikte locaties en goed personeel, ook om het aantal ZRA’s flink uit te breiden.”

Van Deursen zegt in gesprek met Reisbizz ambities te hebben om dit Prijsvrij/D-reizen-concept uit te breiden over de grens. “Bijvoorbeeld naar België en Scandinavië, met andere beschikbare merken die nieuw leven worden ingeblazen.