11 mei 2024
Thumbnail voor Angélique Ruyssenaers stond op de trouwbeurs: ‘Veel zien dat romantische plaatje voor zich’

Angélique Ruyssenaers stond op de trouwbeurs: ‘Veel zien dat romantische plaatje voor zich’

UTRECHT - Afgelopen weekend stond Angélique Ruyssenaers, ZRA bij TUI at Home, op de trouwbeurs in Utrecht om bezoekers te inspireren voor de perfecte huwelijksreis. Angélique houdt zich bezig met dit soort reizen en vertelt in gesprek met Reisbizz.nl over deze bijzondere reizen. “Een huwelijksreis is speciaal.”


Angélique laat weten dat de beurs erg druk was. “Zeker in vergelijking met vorige keren merkte je nu dat het de gehele dag lekker doorliep. Iedereen had echt zoveel zin en plezier om zich te oriënteren op van alles en nog wat.” Sommige waren volgens Angélique ook daadwerkelijk op zoek naar iemand die hen kon helpen met een reisvoorstel. “Het is toch fijn om te weten wat in een bepaalde situatie kan en mag en wat aansluit op de specifieke wensen. Daarom zijn er na deze dag zeker een aantal voorstellen die ik mag uitwerken en contactgegevens om later op terug te komen.”

Een huwelijksreis is speciaal, wat het voor Angélique leuk maakt om dit soort reizen samen te stellen. “Het is niet iets wat je ieder jaar doet. Het mag vaak net even wat luxer en bijzonderder zijn en ik merk ook dat het meer mag kosten.” Bij Angélique zijn populaire bestemmingen voor een honeymoon de Malediven, Mauritius, Tanzania/Zanzibar, Hawaii en Santorini. “Velen zien toch dat romantische plaatje voor zich van een spierwit strand en een huisje op palen. Maar ook stellen die hun kinderen mee op reis willen en het een gezinsreis maken.”

Coronacrisis goed doorgekomen
In het algemeen gezien gaan de boekingen bij Angélique, die sinds september 2018 als ZRA werkt, erg goed. “De aanvragen blijven binnenkomen. Zowel van bestaande, maar ook van nieuwe klanten. Zo fijn om daar mee bezig te mogen zijn, dat geeft een heerlijk gevoel.” Angélique stelt dat ze de coronacrisis goed is doorstaan. “Ik mag absoluut niet klagen op een paar maanden na. Je zou alweer bijna vergeten dat het ooit stil is geweest. Daarom met een positieve blik vooruit.”