12 mei 2024
Thumbnail voor Anne de Valk verwezenlijkt haar droom bij TUI at Home

Anne de Valk verwezenlijkt haar droom bij TUI at Home

ZIERIKZEE - Anne de Valk kon het vandaag niet meer voor zich houden. Na een klein uitstapje buiten de branche keert ze vanaf dinsdag 1 februari weer terug en start ze als zelfstandig reisondernemer bij TUI at Home. Reisbizz.nl sprak met de kersverse ondernemer.


“Het is officieel!!! Op dinsdag 1 februari komt mijn droom uit en start ik als zelfstandig reisondernemer bij TUI at Home!”, kondigde Anne vanmorgen haar terugkeer op Facebook aan. Na 25 jaar in de reisbranche te hebben gewerkt, maakte ze tijdens de coronacrisis de overstap buiten de branche.

Anne heeft een half jaar met plezier bij een notariskantoor gewerkt. “Vanaf 1 februari start ik voor 20 uur per week als praktijkondersteuner bij een logopedist. Ook daar ben ik erg blij mee”, vertelt Anne in gesprek met Reisbizz.nl. Anne heeft daarnaast nog een cursus mental coaching gevolgd, maar kwam er gaandeweg achter dat haar hart toch echt bij de reisbranche ligt.

TUI at Home sterk merk
Bij TUI at Home vond ze het vertrouwen. “Het is een sterk merk en staat goed bekend. Dat gaf voor mij de doorslag om me bij deze club aan te sluiten. Er zijn korte lijnen en ik krijg goede ondersteuning”, gaat Anne verder. Het nieuws verspreidt zich als een vuurtje door Zierikzee. De telefoon staat roodgloeiend. “De eerste twee boekingen liggen al klaar om ingeboekt te worden. Ik heb heel veel zin om dinsdag echt van start te gaan. Bij TUI at Home doe ik het zelf, maar toch niet helemaal alleen. Ik krijg de ruimte om mijn eigen plan te trekken maar wel met een fijne groep collega’s om me heen.”