24 oktober 2024
Thumbnail voor Annemarie van Erp gekroond tot nummer 1 in Sunny Cars Smile Society Top 100

Annemarie van Erp gekroond tot nummer 1 in Sunny Cars Smile Society Top 100

UTRECHT – Elk kwartaal stelt Sunny Cars de Smile Society Top 100 op met de 100 reisagenten die het afgelopen kwartaal het beste hebben gepresteerd. Reisagenten die in de top komen worden naast de eer beloond met kortingen voor hun verrichte werkzaamheden. Dit kwartaal mag Annemarie van Erp zich de beste verkoper van Nederland noemen.


Om haar te bedanken mocht Annemarie gisteren op de Vakantiebeurs een autohuurcheque t.w.v. 500 euro in ontvangst nemen. Volgens Fieneke van Heusden-Bosters, Sales Representative Sunny Cars Nederland, is Annemarie van Erp geen onbekende in de lijst. “Elk kwartaal staat ze wel in de top 5, ze is een echte ambassadeur van Sunny Cars.”

Opnieuw nummer één
Annemarie heeft zich al eerder de beste verkoper van Nederland mogen noemen en geeft aan het ontzettend leuk te vinden om weer in de Top 100 te mogen staan. “Mijn missie is om de klantverwachting te overtreffen en ik boek daarom alleen bij partners waar ik een goed gevoel bij heb. Sunny Cars is daar één van. Zelf maak ik dan ook geregeld gebruik van een huurauto van Sunny Cars. Je bent op de meeste bestemmingen zo beperkt als je wat wil doen en geen huurauto tot je beschikking hebt. Zonde, een huurauto hoort bij een vakantie! Het kost voor mij dan ook weinig moeite om de voordelen van een huurauto uit te leggen aan mijn klanten.”

Nieuwe kansen
De volgende top 100 wordt in begin april bekend gemaakt. “Alle boekingen van januari t/m maart doen mee. De retail is voor Sunny Cars ontzettend belangrijk en we zijn blij dat we vele ambassadeurs zoals Annemarie hebben. Door extra korting te geven aan onze best boekende reisagenten kunnen ze zelf met voordeel ons all-in huurconcept ervaren. We willen zoveel mogelijk reisagenten de kans geven om in de Smile Society te komen. Daarom maak je als reisagent elk kwartaal opnieuw kans om in de top 100 te komen”, aldus Fieneke.