20 april 2024
Thumbnail voor ANTOR Trade Workshop blijft jaarlijks evenement: ‘Bijpraten over nieuwe ontwikkelingen’

ANTOR Trade Workshop blijft jaarlijks evenement: ‘Bijpraten over nieuwe ontwikkelingen’

GOUDA - De Trade Workshop van ANTOR Nederland blijft een jaarlijks evenement. Dat kondigt de organisatie aan na de eerste live editie in Het Weeshuis in Gouda vorige week. Tijdens het event waren ook de nieuwe ANTOR-leden Estland, Oostenrijk en Singapore aanwezig


Reisagenten, ZRA’s en touroperators werden tijdens speeddatessessies door de 30 leden van de Association of National Tourist Office Representatives (ANTOR) de hele middag bijgepraat over de toeristische ontwikkelingen, openingen en huidige thema’s in hun land. Ook samenwerkingen en toekomstige studiereizen werden besproken.

De wereld ziet er anders uit dan vóór de pandemie
“Het is geweldig om elkaar na twee jaar weer te ontmoeten”, meldt Jeroen Henneke, market manager Nederland voor Wallonië België Toerisme en voorzitter van ANTOR Nederland. “Niet alleen voor onze partners, maar ook voor de ANTOR-leden onderling. Het is goed om bij te praten over nieuwe ontwikkelingen en mogelijkheden in de verschillende landen, want de wereld ziet er nu heel anders uit dan vóór de pandemie. Zo is voor alle landen duurzaamheid steeds belangrijker en worden er rond dit thema mooie reismogelijkheden aangeboden. Gelukkig zijn er veel positieve signalen over het herstel van het toerisme en we merken dat de ANTOR-leden meer dan ooit gemotiveerd zijn om weer vakantiegangers én zakelijke reizigers te ontvangen.”