19 april 2024
Thumbnail voor ANVR op inspectiereis naar Oman: ‘Eerste voorbereidingsreis is cruciaal’

ANVR op inspectiereis naar Oman: ‘Eerste voorbereidingsreis is cruciaal’

In 2024 vindt het ANVR congres plaats in het Sultanaat Oman. Om ervoor te zorgen dat het congres een succes wordt, gaan Frank Oostdam, Frank Radstake en Hanita van der Meer samen met eventbureau GI Travel op inspectiereis naar Oman. Reisbizz sprak met Hanita van der Meer over de reis.

“We willen uiteraard het fantastische congres in Asturias van afgelopen november minimaal evenaren. Zo’n eerste voorbereidingsreis is daarvoor cruciaal”, vertelt van der Meer. “Dan leren we de mensen kennen die samen met ons het event vanuit Oman gaan organiseren. Daarnaast bekijken we de congreszalen, hotels en restaurants met hun culinaire hoogstandjes, maar ook de af te leggen afstanden.”

Excursies
Voor de sportievelingen onder de congresgangers gaat het trio op pad om te zien of “we weer een excursie kunnen organiseren”, aldus van der Meer. Ook voor hen die het liever iets rustiger aan willen doen, gaan ze op pad om een interessant alternatief te vinden. 

Na de inspectiereis gaat de ANVR het congresprogramma bepalen en de ANVR leden uitnodigen zich in te schrijven. “Uiteraard zullen wij aankomende week een ‘ANVR on tour’ blog maken, waarin we een sneak preview geven over het programma,” besluit van der Meer. “Houd onze socials in de gaten!”