20 juni 2024
Thumbnail voor ANWB Reizen: Onze klanten vliegen het liefst met Nederlandse trots KLM

ANWB Reizen: Onze klanten vliegen het liefst met Nederlandse trots KLM

Afgelopen november maakte een groep reisagenten, op uitnodiging van ANWB en KLM, kennis met Zuid-Afrika. Een rondreis langs Soweto, sfeerrijk Swaziland, het wildleven van Krugerpark, de natuurfenomenen van de Panoramaroute en prachtig Pretoria. In de nieuwste uitgave van Reisbizz Magazine vertelt ANWB Reizen over de reis. “ANWBReizen en KLM: een goed reisstel.”

Iedereen thuis ingecheckt? √
KLM heeft de stoelen gereserveerd voor de vlucht naar Johannesburg? √
Soepel verloop bagage drop-off? √
Stoelreserveringen? √

“Alles klaar voor onze vlucht met KLM naar Johannesburg. Het programma voor deze reis is samengesteld in nauwe samenwerking met dé Afrika-specialist van ANWB Reizen, productmanager Joey van der Ven, die meer dan bijna vijftig keer in Zuid-Afrika is geweest. Kortom, alle seinen staan op safarigroen.”

ANWB Reizen en KLM: Een goed reisstel
“Aangesloten bij ons reisgezelschap is Nina Erjavic, accountmanager van KLM. Een groot deel van de verre rondreizen van ANWB wordt uitgevoerd met rechtstreekse vluchten van KLM. Niet voor niets. Uit onderzoek blijkt dat ANWB-reizigers bij voorkeur reizen met onze nationale trots. Natuurlijk is het daarbij mogelijk om de stoelen te upgraden naar Business Club, Premium Comfort Class (nieuw) en Economy Comfort Class.”

Soweto
“Onze attente reisleider Louis vergezelt ons naar het eerste verblijf van deze rondreis: het country-style hotel Indaba. We worden verwend met een flesje wijn en enkele plaatselijke lekkernijen op de kamer. Dat is nog eens een goed begin! De eerste activiteit die we ondernemen is een fietstocht door township Soweto. Onze gidsen begroeten ons met gezang en dans: wat een vrolijk begin van de dag! De fietsroute voert langs contrasterende uitzichten die variëren van sloppenwijken tot lanen met chique optrekjes. We raken aan de praat met vriendelijke bewoners en zien kinderen naar school gaan. Natuurlijk maken we een stop bij het Nelson Mandela Huis en het Hector Pieterson Monument, dat herinnert aan de Soweto opstand in 1976.”

Lees het reisverslag in de nieuwste uitgave van Reisbizz Magazine.