20 mei 2024
Thumbnail voor AVIAREPS gaat samenwerking aan met Jordan Tourism Board

AVIAREPS gaat samenwerking aan met Jordan Tourism Board

HOOFDDORP - De Eco & Adventure Tourism unit van het Jordan Tourism Board heeft voor AVIAREPS gekozen als partner voor haar PR activiteiten in Nederland en België. Doel is het bevorderen van eco- en avontuurlijk toerisme in Jordanië voor de Nederlandse en Belgische markt.


"We zijn verheugd om deze samenwerking aan te gaan met de Eco and Tourism unit van de Jordan Tourism Board", aldus Martijn Strijker, AVIAREPS Vice President Northern & Western Europe. "Jordanië heeft zoveel te bieden op het gebied van eco- en avontuurlijk toerisme. We willen reizigers in Nederland en België inspireren om deze unieke bestemming te ontdekken. Ondanks dat het zich in een regio met een geschiedenis van conflicten bevindt, is Jordanië een rustig en stabiel land.”

Strijker vervolgt: “Samen zullen we persreizen en evenementen organiseren om de schoonheid en diversiteit van Jordanië te benadrukken, terwijl we tegelijkertijd duurzaam en verantwoord toerisme aanmoedigen. AVIAREPS is er trots op om deze prachtige bestemming met al haar facetten te kunnen promoten op de Nederlandse en Belgische markt.”