14 april 2024
Thumbnail voor Avila Reizen & Buitenlandsche Zaken lanceren nieuw label: COLLECTIONS

Avila Reizen & Buitenlandsche Zaken lanceren nieuw label: COLLECTIONS

AMSTERDAM – Samen met Joke & Baret van Buitenlandsche Zaken gaan Tim & Hilda van Avila Reizen een nieuw avontuur aan met de lancering van COLLECTIONS. Met de slogan “Luxury holidays and city escapes” is de focus van het nieuwe label gericht op het aanbieden van exclusieve reizen waarbij de nadruk ligt op het verblijven in eersteklas accommodaties met uitmuntende service wereldwijd. "Fantastisch om betrokken te mogen zijn bij zo'n mooi nieuw avontuur", aldus Tim van der Wel namens Avila Reizen.


Als tailor-made-product wordt de reis geheel naar wens van de klant op maat gemaakt door een team van drie absolute experts in de reisbranche. Vanuit Travel Impressions maken Sharon Staleman, Judith van der Knaap en Samantha Koeman de overstap om bij COLLECTIONS aan de slag te gaan. Met al bijna een 30-jarige onderlinge samenwerking beschikken zij over alle ins & outs wat betreft de beste hotels en resorts op de meest prachtige bestemmingen en kijkt men met groot enthousiasme en vertrouwen uit naar de toekomst.

Feestelijke lancering op 1 mei
Het team gaat opereren vanuit een prachtige locatie aan de Sumatrakade op het Java-eiland in Amsterdam. COLLECTIONS zal op 1 mei feestelijk gelanceerd worden en vanaf 22 mei staan Sharon, Judith en Samantha klaar om de eerste aanvragen in behandeling te nemen.

Binnenkort live: www.collections.travel.

Wij wensen hen een veel succes en een fijne samenwerking toe.