13 mei 2024
Thumbnail voor Avila Reizen trakteert reisagenten tijdens Masters EXPO

Avila Reizen trakteert reisagenten tijdens Masters EXPO

AMSTERDAM - Afgelopen weekend vond de Masters EXPO in de RAI plaats. Avila Reizen bemande samen met Ponant Yacht Cruises & Expeditions een indrukwekkende stand. Maandagmiddag ontvingen Tim en Hilda van der Wel-Gonzalez genodigden uit de reiswereld.


Direct bij de ingang van de beurshal stond de luxe ingerichte stand van Avila Reizen. Bij de stand stond een echte zodiac waar bezoekers in plaats konden nemen. Zo kon men ervaren hoe expeditieleden de flora en fauna op de bestemmingen van zeer dichtbij kunnen waarnemen. Een bijzondere ervaring met special effect.

Ook werden er diverse presentaties verzorgd door Avila Reizen en enkele partners, waaronder Ponant, Six Senses Hotels Resorts and Spa’s, en de bestemming Bonaire.

Bucketlist hype
Voordat de afsluitende borrel begon, trakteerde fotograaf en inspirator Jimmy Nelson de genodigden op zijn visie op verantwoord reizen. "Doe niet mee aan de bucketlist hype, maar zorg dat je voor elke reis die je maakt, je dit vanuit een specifieke doelstelling doet die je aan jezelf en anderen kan verantwoorden", legde hij de aanwezigen voor.