7 september 2024
Thumbnail voor Barbados gastland voor 41ste editie Caribbean Travel Marketplace

Barbados gastland voor 41ste editie Caribbean Travel Marketplace

BRIDGETOWN – Barbados is de houder van de 41ste editie van de Caribbean Travel Marketplace. Tussen 9 en 11 mei 2023 komen aanbieders en kopers van vakantiereizen en andere toeristische activiteiten in de regio bijeen. Tijdens het evenement kunnen partijen als touroperators en accommodaties en autoverhuurbedrijven met elkaar onderhandelen over mogelijke samenwerkingen in het Caribisch gebied.


De president van de Caribbean Hotel and Tourism Association (CTHA), Nicola Madden-Greig, zegt: “CTHA heeft een erg sterke relatie met zowel de stakeholders uit de publieke als private sector in Barbados. Nu kunnen we de topverdiener van de regio positioneren voor robuuste groei dit jaar en zijn we verheugd de handen ineen te slaan met onze partners uit Barbados om de handel naar het Caribisch gebied te stimuleren.”

Op het evenement zijn 159 leveranciers aanwezig en er worden 240 verschillende accommodaties aangeboden. De touroperators en andere zogenoemde ‘kopers’ zijn ook goed vertegenwoordigd. In totaal reizen delegaties vanuit 23 verschillende landen af naar Barbados.

Aruba is met negen leveranciers het best vertegenwoordigd van de ABC-eilanden, met onder andere de Aruba Tourism Authority en Amsterdam Manor Beach Resort. Ook Tourism Corporation Bonaire is aanwezig.