13 mei 2024
Thumbnail voor Bas van Meegen te gast als spreker tijdens Reisbizz Society Event op Vakantiebeurs

Bas van Meegen te gast als spreker tijdens Reisbizz Society Event op Vakantiebeurs

UTRECHT - Trainer en coach Bas van Meegen is tijdens het eerstvolgende Reisbizz Society Event aanwezig als spreker om zijn kennis te delen en professionals uit de reisbranche te inspireren. Op 11 januari vindt het Reisbizz Society Event plaats op de Vakantiebeurs Vakdag in de Jaarbeurs in Utrecht.


De Eindhovense Bas is al zijn hele leven creatief bezig met onder andere beeld, taal en geluid. Hij kan zich naar eigen zeggen makkelijk tussen verschillende werelden bewegen en helpt professionals bij brainstorm processen. Reizen is geen onbekend terrein voor hem. Bas woonde tot zijn twaalfde in Eindhoven en verhuisde voor een jaar naar Costa Rica. “Vervolgens ben ik in Bergeijk verder opgegroeid. Ik verloor mijn vader op mijn dertiende en mijn moeder toen ik 22 was. Dit heeft natuurlijk zijn sporen achtergelaten. Gelukkig vond ik een tweede moeder in mijn tante, bij wie ik altijd thuis mocht komen”, aldus Bas.

Naast zijn persoonlijke verhaal, deelt Bas tijdens het event zijn kennis over ondernemen. “Ik help ondernemende professionals efficiënte ideeën te bedenken en daarmee problemen op te lossen. Je kunt je onderneming een boost geven met een uitstekend idee. Ik geloof erin dat professionals creatiever kunnen worden door kennis mee te nemen uit de wereld van creatie en innovatie”, aldus Bas.

Aanmelden
Wil jij graag bij het Reisbizz Society Event zijn om geïnspireerd te raken door Bas én andere sprekers? Meld je dan snel aan via de link om er woensdag 11 januari bij te kunnen zijn tijdens de Vakantiebeurs Vakdag.