14 juli 2024
Thumbnail voor Brand USA viert Independence Day in de Benelux

Brand USA viert Independence Day in de Benelux

In Amerika werd gisteren, op de 4th of July, één van de meest iconische feestdagen gevierd: Independence Day. Deze dag, traditioneel gevierd met familie, vrienden, bier en een BBQ, is een combinatie die Brand USA als geen ander begrijpt. Voor het tweede jaar op rij hebben ze daarom deze nieuwe traditie in de Benelux voortgezet. Samen met ruim tachtig reis- en mediarelaties werd deze dag feestelijk gevierd en ook Reisbizz was erbij.

Op 4 juli wordt in Amerika gevierd dat 248 jaar geleden de grondleggers van de Verenigde Staten de Onafhankelijkheidsverklaring in Philadelphia ondertekenden. Het evenement van Brand USA vond plaats op de prachtige locatie 't Boshuys in Best.

Een echte Amerikaanse barbecue kon niet ontbreken. De muzikale omlijsting van de avond werd verzorgd door Tip Jar, een Americanaband die met hun Amerikaanse klassiekers de sfeer compleet maakte. Deze band is niet alleen regelmatig op Nederlandse podia te beluisteren, maar heeft ook op legendarische locaties als Gruene Hall en Luckenbach gespeeld. Bovendien hebben ze een vaste plek verworven in de line-up van menig festival in Texas.

"Het evenement was een groot succes, en we hebben veel complimenten ontvangen van de Benelux-markten. Brand USA kijkt ernaar uit om deze traditie voort te zetten en de banden met onze reis- en mediarelaties verder te versterken. Wij danken iedereen voor hun aanwezigheid en support en kijken al uit naar de volgende viering."