27 mei 2024
Thumbnail voor Buro Scanbrit behaalt Travelife-duurzaamheidscertificaat

Buro Scanbrit behaalt Travelife-duurzaamheidscertificaat

AMSTERDAM - Buro Scanbrit, specialist op het gebied van reizen naar Noordwest-Europa, heeft het duurzaamheidscertificaat van Travelife ontvangen. De reisorganisatie is hiermee ‘Travelife Certified’, wat de hoogst haalbare status is binnen het certificaat.


Travelife is een internationaal management- en certificeringsprogramma voor reisorganisaties en accommodaties die duurzaam willen ondernemen. “Wij zijn trots dat we deze mijlpaal hebben behaald”, vertelt Sander Geleedst, Marketing Manager bij Buro Scanbrit. “Uit onderzoek blijkt dat onze klanten duurzaamheid erg belangrijk vinden en het past ook goed bij onze groene bestemmingen waar de natuur centraal staat.”

Klanten die bij Buro Scanbrit een vakantie boeken inclusief vervoer, verblijf en excursies, reizen CO2 neutraal. Ook houdt de reisorganisatie rekening met de natuur, mensen en dieren tijdens de excursies. “Het komt erop neer dat de vakanties steeds duurzamer worden”, aldus de reisorganisatie. “Een leuk voorbeeld is de Ocean Clean Up kajaktrip. Zo geniet je van de schoonheid van Lofoten en help je mee met het opruimen van de plasticsoep en ander zwerfafval in de oceaan.”