23 mei 2024
Thumbnail voor Buro Scanbrit start weer met Summer Sale: ‘Hoge kortingen op geselecteerde rondreizen’

Buro Scanbrit start weer met Summer Sale: ‘Hoge kortingen op geselecteerde rondreizen’

Ook dit jaar start Buro Scanbrit weer met de jaarlijkse Summer Sale. Van 1 mei tot en met 30 juni 2024 gelden er volgens het bedrijf “hoge kortingen op geselecteerde rondreizen door Scandinavië, IJsland, Groot-Brittannië en Ierland.”

“Voor reizen naar Noorwegen en IJsland ontvangen klanten tot € 250 korting per boeking”, laat Buro Scanbrit weten. “Voor reizen naar Zweden en Denemarken  tot € 150 korting per boeking en voor reizen naar Engeland, Schotland en Ierland is er een korting tot € 100 per boeking. Voor reizen naar Finland kan de korting zelfs oplopen tot € 300 per boeking.”

Voor onze populaire Summer Sale hebben wij weer een selectie gemaakt uit onze mooiste rondreizen”, aldus Stephanie Gunnik, Lead Marketing & Sales van Buro Scanbrit. “Klanten die op zoek zijn naar een last-minute vakantie tijdens de zomermaanden profiteren van kortingen op diverse rondreizen en vakanties, langs hotels, B&B, vakantiewoningen en kampeerhutten. Het uitgebreide aanbod bestaat uit reizen geschikt voor families of stellen, actieve vakanties, vakanties met de hond en een aantal reizen die ook geschikt zijn voor het reizen met de elektrische auto.  Zo vindt elke liefhebber van Noordwest-Europa zijn leukste vakantie voor een zeer aantrekkelijke prijs.”